Afganistan Cumhurbaşkanı : Afganistan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dostum'un konvoyuna ... / Erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile görüştü.

Afganistan Cumhurbaşkanı : Afganistan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dostum'un konvoyuna ... / Erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile görüştü.. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, abd dışişleri bakanı mike pompeo ile video konferans yönetimiyle görüştü. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin katıldığı seçim mitingine bombalı saldırı düzenlendi. Taciz ve işkenceyle suçlanan ve bir yıldan uzun bir zamandır türkiye'de bulunan afganistan cumhurbaşkanı yardımcısı raşid dostum kabil'e döndü. Afganistan cumhurbaşkanı gani, kurban bayramı dolayısıyla taliban ile şartlı ateşkes ilan etti. Ruters'ın geçtiği bilgilere göre ise afganistan cumhurbaşkanı gani, afganistan'ı terk etti.

Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, afganistan'ın pakistan büyükelçisi najibullah alikhel'in kızı silsila alikhel'in afganistan, pakistan'dan olayın faillerini yakalamasını ve yargılamasını talep etmişti. Kabil'e girmesinin ardından, 2014 yılından beri ülkenin cumhurbaşkanı olan gani, afganistan'ı terk etti. Afganistan cumhurbaşkanı gani, kurban bayramı dolayısıyla taliban ile şartlı ateşkes ilan etti. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını bildirirken reuters, cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeden ayrıldığını.

Afganistan Cumhurbaşkanı Gani: Uluslararası toplum Afgan ...
Afganistan Cumhurbaşkanı Gani: Uluslararası toplum Afgan ... from www.megahaber27.com
Türkiye ile ilişkiler kuran raşit dostum, devrin cumhurbaşkanı turgut özal'ın açtığı imkanlarla bütün dünyada tanındı. Afganistan cumhurbaşkanı yardımcısı'nın konvoyuna saldırı: Eski afganistan cumhurbaşkanı hamid karzai, anadolu ajansı'nın (aa) global i̇letişim ortağı olduğu, parçalanmış bir dünyada barış ve güvenliği yeniden düşünmek temasıyla swiss hotel the. Kabil'e girmesinin ardından, 2014 yılından beri ülkenin cumhurbaşkanı olan gani, afganistan'ı terk etti. د افغانستان د اسلامي جمهوریت رئیس. Afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin katıldığı seçim mitingine bombalı saldırı düzenlendi. Afganistan cumhurbaşkanı haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 11 haber bulunmaktadır.

Dünya afganistan cumhurbaşkanının katıldığı seçim mitinginde bombalı saldırı.

د افغانستان د اسلامي جمهوریت رئیس. Afganistan cumhurbaşkanı haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 11 haber bulunmaktadır. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, başbakan binali yıldırım'ı kabul etti. Afganistan cumhurbaşkanları listesi, 1973 yılından beri afganistan cumhurbaşkanı olarak görev yapan siyasetçilerin listesidir. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği bildirildi. Afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkesinde barış görüşmelerine zemin hazırlamayı hedefleyen kabil sürecine dahil olan ülkelerin temsilcileriyle bir araya geldi. Kabil'e girmesinin ardından, 2014 yılından beri ülkenin cumhurbaşkanı olan gani, afganistan'ı terk etti. En son afganistan cumhurbaşkanı haberleri anında burada. Eski afganistan cumhurbaşkanı hamid karzai, anadolu ajansı'nın (aa) global i̇letişim ortağı olduğu, parçalanmış bir dünyada barış ve güvenliği yeniden düşünmek temasıyla swiss hotel the. رئيس جمهور جمهوری اسلامی افغانستان. Saldırı sırasında cumhurbaşkanı gani'nin miting alanında olup olmadığı henüz bilinmiyor. Erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile görüştü.

Afganistan cumhurbaşkanları listesi, 1973 yılından beri afganistan cumhurbaşkanı olarak görev yapan siyasetçilerin listesidir. Afganistan bağımsız seçim komisyonu, kesin olmayan sonuçlara göre, eşref gani'nin yeniden cumhurbaşkanlığına seçildiğini duyurdu. Kabil'e girmesinin ardından, 2014 yılından beri ülkenin cumhurbaşkanı olan gani, afganistan'ı terk etti. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin katıldığı seçim mitingine bombalı saldırı düzenlendi. Taciz ve işkenceyle suçlanan ve bir yıldan uzun bir zamandır türkiye'de bulunan afganistan cumhurbaşkanı yardımcısı raşid dostum kabil'e döndü.

Afganistan Cumhurbaşkanı Gani resmi ziyaretlerde bulunmak ...
Afganistan Cumhurbaşkanı Gani resmi ziyaretlerde bulunmak ... from img1.aksam.com.tr
En son afganistan cumhurbaşkanı haberleri anında burada. رئيس جمهور جمهوری اسلامی افغانستان. Erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile görüştü. Afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını bildirirken reuters, cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeden ayrıldığını. Afganistan cumhurbaşkanı gani, kurban bayramı dolayısıyla taliban ile şartlı ateşkes ilan etti. Afganistan cumhurbaşkanı birinci yardımcısı raşid dostum'un konvoyuna silahlı saldırı düzenlendi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, abd dışişleri bakanı mike pompeo ile video konferans yönetimiyle görüştü. Saldırı sebebiyle en az 24 kişinin hayatını kaybettiği, 31 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada.

Son afganistan cumhurbaşkanı gelişmeleri ve afganistan cumhurbaşkanı haberleri burada. د افغانستان د اسلامي جمهوریت جمهور رئیس. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Afganistan cumhurbaşkanı gani'nin mitinginde bombalı saldırı: Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, başbakan binali yıldırım'ı kabul etti. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, abd dışişleri bakanı mike pompeo ile video konferans yönetimiyle görüştü. Taciz ve işkenceyle suçlanan ve bir yıldan uzun bir zamandır türkiye'de bulunan afganistan cumhurbaşkanı yardımcısı raşid dostum kabil'e döndü. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin katıldığı seçim mitingine bombalı saldırı düzenlendi. Afganistan i̇slam cumhuriyeti cumhurbaşkanı, afganistan'ın en yüksek siyasi makamıdır. Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü. Erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile görüştü. رئيس جمهور جمهوری اسلامی افغانستان. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin katıldığı seçim mitingine bombalı saldırı düzenlendi.

Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü. Afganistan cumhurbaşkanları listesi, 1973 yılından beri afganistan cumhurbaşkanı olarak görev yapan siyasetçilerin listesidir. Taliban, afganistan'da başkent kabil hariç tüm büyük vilayet merkezlerini ve sınır kapılarını ele geçirdi. Taciz ve işkenceyle suçlanan ve bir yıldan uzun bir zamandır türkiye'de bulunan afganistan cumhurbaşkanı yardımcısı raşid dostum kabil'e döndü. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin katıldığı seçim mitingine bombalı saldırı düzenlendi.

Afganistan Cumhurbaşkanı Rusya Büyükelçisini görevden aldı
Afganistan Cumhurbaşkanı Rusya Büyükelçisini görevden aldı from ilkha.com
Afganistan cumhurbaşkanı birinci yardımcısı raşid dostum'un konvoyuna silahlı saldırı düzenlendi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin katıldığı seçim mitingine bombalı saldırı düzenlendi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, türkiye ile afganistan'ın ilişkilerinin çok köklü olduğunu belirterek, afganistan'da üçüncü dilin türkçe olduğunu söyledi. ‹ › türk i̇şbirliği ve koordinasyon ajansı başkanlığı (ti̇ka) tarafından tadilatı ve donanımı tamamlanan afganistan cumhurbaşkanı yardımcıları müracaat salonu'nu hizmete açıldı. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği bildirildi. Saldırı sebebiyle en az 24 kişinin hayatını kaybettiği, 31 kişinin de yaralandığı açıklandı. Erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile görüştü. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, başbakan binali yıldırım'ı kabul etti.

En son afganistan cumhurbaşkanı haberleri anında burada.

Son afganistan cumhurbaşkanı gelişmeleri ve afganistan cumhurbaşkanı haberleri burada. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani yönetimindeki hükümet için büyük tehdit unsuru olan taliban örgütü, halen ülkenin birçok bölgesinde hakimiyetini koruyor. Afganistan cumhurbaşkanı gani, kurban bayramı dolayısıyla taliban ile şartlı ateşkes ilan etti. Saldırı sırasında cumhurbaşkanı gani'nin miting alanında olup olmadığı henüz bilinmiyor. Dünya afganistan cumhurbaşkanının katıldığı seçim mitinginde bombalı saldırı. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin katıldığı seçim mitingine bombalı saldırı düzenlendi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, afganistan'ın pakistan büyükelçisi najibullah alikhel'in kızı silsila alikhel'in afganistan, pakistan'dan olayın faillerini yakalamasını ve yargılamasını talep etmişti. Taciz ve işkenceyle suçlanan ve bir yıldan uzun bir zamandır türkiye'de bulunan afganistan cumhurbaşkanı yardımcısı raşid dostum kabil'e döndü. Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü. Dostum, saldırıdan yara almadan kurtuldu. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, abd dışişleri bakanı mike pompeo ile video konferans yönetimiyle görüştü. د افغانستان د اسلامي جمهوریت رئیس. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, başbakan binali yıldırım'ı kabul etti.

Posting Komentar

0 Komentar